d5ef5d918ba61ce9bfff2fff334287fd.svg  +420 604 926 000        d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  harfa@harfa.com        Naše prodejna v Praze        Servis a opravy

Hidersine Violin Venezia Antique Finish ¾

doprava zdarma

Hidersine Violin Venezia Antique Finish ¾ houslový set Nástroje série Venezia se vyznačují opravdu esteticky skvělým provedením a důrazem na tradiční postupy. Jde o ručně vyráběné nástroje z osvědčených vybraných dřev jako...    více

Cena za 1 ks vč. DPH: 14 590 Kč
Doprava zdarma
Na dotaz
Výrobce: Hidersine
Kód produktu: AW-64121
Popis

Hidersine Violin Venezia Antique Finish ¾

Hidersine Violin Venezia Antique Finish ¾ houslový set

Nástroje série Venezia se vyznačují opravdu esteticky skvělým provedením a důrazem na tradiční postupy. Jde o ručně vyráběné nástroje z osvědčených vybraných dřev jako je smrk nebo javor. Povrchová úprava olejovým lakem zdůrazňuje kresbu dřeva a obecně působí velmi dobře po vizuální stránce. Housle Venezia jsou navrženy a vyrobeny s péčí a pozorností a procházejí kontrolou a pečlivým seřízením v servisních dílnách ve Velké Británii. Tento model má velikost ¾, takže by měl být vhodný pro děti zhruba od 9 let, ale důrazně doporučujeme, abyste si promluvili s vašim učitelem hudby nebo se poradili v obchodě s hudebními nástroji, abyste se ujistili, že vyberete správnou velikost.

Váš nástroj je dodáván jako set, tzn. že dostanete vše, abyste mohli začít hrát, housle jsou dodávány v nárazuvzdorném pouzdře s vnitřními přihrádkami na příslušenství a vnější kapsou na noty. Nejdůležitější však je, že váš set Venezia zahrnuje kvalitní, prémiový smyčec z brazilwood. Stačí napnout žíně, aplikovat trochu Hidersin kalafuny a smyčec je připraven hrát? Smyčec, který je součástí houslí, vám pomůže vytvořit bohatý tón a nechybí mu prémiové prvky jako např. pravá ebenová žabka. Hidersine Venezia nástroje používají léty prověřený javor pro pro kobylky na každých houslích, violách nebo violoncellech. 

Nástroje Hidersine Venezia mají nejen masivní horní desku, ale také javorové luby a záda. Tyto prvky dále napomáhají rozvinutí přirozeného a plného zvuku nástroje. Horní deska má nejzásadnější vliv, zadní deska a luby pak dodávají charakter. Hidersine Venezia housle a violy těží z pravého ebenového hmatníku, kolíků a podbradníku. Toto ceněné tvrdé dřevo se tradičně používá již stovky let kvůli jeho skutečně dlouhodobým vlastnostem. 

Vlastnosti:

  • Typ nástroje: Housle
  • Velikost nástroje: ¾
  • Série: Venezia
  • Povrchová úprava: Olejový lak
  • Provedení: Antique
  • Horní deska: Smrk masiv
  • Zadní deska a luby: Javor masiv
  • Krk: Javor
  • Hmatník: Eben
  • Kolíky: Eben
  • Podbradník: Eben
  • Kobylky: Javor
  • Struník: S dolaďovačem

Parametry

Podbradek Eben
Kalafuna součástí ANO
Smyčec součástí ANO
Kolíky Eben
Velikost nástroje 3/4
Kobylka Javor
Krk Javor
Hmatník Eben
Luby Javor
Zadní deska Javor
Přední deska Smrk
Obal součástí ANO
Korpus nástroje Masiv
Provedení Antique
Barva Přírodní
Parametry
Podbradek Eben
Kalafuna součástí ANO
Smyčec součástí ANO
Kolíky Eben
Velikost nástroje 3/4
Kobylka Javor
Krk Javor
Hmatník Eben
Luby Javor
Zadní deska Javor
Přední deska Smrk
Obal součástí ANO
Korpus nástroje Masiv
Provedení Antique
Barva Přírodní

Doprava zdarma

objednávky nad 3 000 Kč

Opravy a servis

více informací

Prodejna v Praze

Koněvova 142, Praha 3

Odborné poradenství

osobně i po telefonu

Rychlost doručení
Kvalita komunikace
Přehlednost obchodu
97 %
našich zákazníků bylo spokojeno s nákupem na www.harfa.com
66 hodnocení