d5ef5d918ba61ce9bfff2fff334287fd.svg  +420 604 926 000        d3ec1980e56536e6a6991f4458946fcf.svg  harfa@harfa.com        Naše prodejna v Praze        Servis a opravy

Rode S1 zpěvový mikrofon

S1 má rysy typického kondenzátorového mikrofonu s pozlacenou membránou    více

Cena za 1 ks vč. DPH: 7 790 Kč
na vyžádání
Kód produktu: MROD019
Popis

Rode S1 zpěvový mikrofon

Rode S1 zpěvový mikrofon

 

 

 

Základní charakteristika:

 

  • kvalita studiového záznamu
  • robustní kovové tělo
  • atraktivní saténová, niklová úprava
  • impregnovaná síť na hlavě mikrofonu
  • ergonomická váha a souměrnost
  • technika obvodů zajišťující nízký šum
  • nízký manipulační šum
  • kompletováno se stojanovou objímkou a vakem na zip
  • navrženo a vyrobeno v Austrálii
  • plná pětiletá záruka

 

Rozbalený bez krabičky s pouzdrem za 5000.-Kč -pro více info volejte 604926000 platí do vyprodání.

 

Značka RODE má celosvětový ohlas a uznání jako jedna z předních výrobců špičkových studiových mikrofonů. Do uvedení mikrofonu S1 na trh, koncentrovala firma své úsilí na oblast studií a nahrávací trhy. "Často nás naši zákazníci žádali o RODE studio sound, který si oblíbili i pro živá jevištní vystoupení.", řekl Peter Freedman, prezident RODE Microphones Sydney v Austrálii. "Je to základní vokální mikrofon, čistý a jednoduchý. Podařil se tak jak byl konstruovaný. Začali jsme projekt před dvěma lety a zjistili jsme že skutečnou potřebou je studiová kvalita, a také že mikrofon držený rukou se může neustále třást. Záznam s ním je vynikající během dne ve studiu i na živém vystoupení v noci - S 1 je perfektní pro obojí použití."
S1 - Superkardioda, kondenzátorový mikrofon
S1 má rysy typického kondenzátorového mikrofonu s pozlacenou membránou, ve spojení s ultra nízkým šumem a FET obvody. Rode S1 je profesionální mikrofon, specificky navržený pro živá vokální vystoupení. S1 užívá pravý kondenzátorový snímač pro optimální zvukovou reprodukci. Frekvenční rozsah je přizpůsoben k zabezpečení čistých zvuků s přiměřenou redukcí šumu. Jednosměrná (super kardioida) zachycuje šum pozadí a citlivě redukuje možnou zpětnou vazbu. Pět různých sítí na hlavě mikrofonu poskytuje ochranu pro odfiltrování dechu, větru i rušivého šumu bez zásahu do citlivosti či frekvenční odezvy S1. Tvrzená hlava mikrofonu také chrání kondenzorový měnič před znečištěným ovzduším i potenciálním nárazem při vystoupení a přepravě. Ergonomický design S1 rovněž nabízí extrémní pohodlí při držení a ovládání mikrofonu během představení. S1 vyžaduje P48V phantomové napájení a pracuje s mixážními pulty které akceptují tento standard.

Doprava zdarma

objednávky nad 3 000 Kč

Opravy a servis

více informací

Prodejna v Praze

Koněvova 142, Praha 3

Odborné poradenství

osobně i po telefonu

Rychlost doručení
Kvalita komunikace
Přehlednost obchodu
97 %
našich zákazníků bylo spokojeno s nákupem na www.harfa.com
66 hodnocení